a

Get in touch with us

1-677-124-44225

office@bridge.com

184 Collins St

You can also follow us on:

© Copyright Qode Interactive

 

Usluge

No.1

IDEJNI I IZVEDBENI PROJEKAT

Idejni projekat obuhvata kreativno planiranje i vizualizaciju prostora prema zahtjevima klijenta. Uključuje: Tlocrt postojećeg stanja, 2 ili 3 varijante idejnog tlocrtnog rješenja, izradu moodboarda, 3D vizualizacije, dizajniranje i nacrt namještaja koji se izradjuje po mjeri, odabir podnih i zidnih obloga, namještaja, rasvjetnih tijela i dekoracija. Idejni projekat je odličan temelj za daljnju detaljniju razradu i realizaciju projekta.
Izvedbeni projekat uključuje potpunu razradu idejnog rješenja. Detaljni projekat za izvedbu predviđenih i potrebnih radova, izrada stolarskih shema za izradu pojedinih komada namještaja, izrada troškovnika i saradnja sa izvođačima radova.

Projekat Kuća Hukića

No.2 

VIRTUELNI DIZAJN

Virtuelni dizajn je inovativna usluga koja bez obzira na lokaciju i budžet Vam može pomoći u stvaranju personalizovanog prostora, bez potrebe za fizičkim sastancima ili posjetama. Nakon što pošaljete svoj upit na office@lejloou.ba naš proces započinje gdje ćemo nakon što ustanovimo vaše potrebe krenuti u zajednički proces rada.
Ova usluga smanjuje rizik od nepotrebnih troškova i nezadovoljstva jer klijent uz smjernice dizajnera
stvara prostor koji odražava njegov stil i osobenost.

Primjer 3D Rendera projekta

No.3 

KONSULTACIJE PRI DIZAJNU INTERIJERA

Uređenje interijera može biti izazovno i zahtijeva pažljivo planiranje od početne ideje do konačne realizacije prostora.

Konsultacije podrazumijevaju smjernice i prijedloge rješenja kako bi prostor bio praktičan ali i estetski

unaprijeđen sa novim rasporedom namještaja, bojama zidova, izborom tapeta i osvjetljenja.

Konsultacije se mogu vršiti na objektu ili putem maila, telefona, online.

Kontaktirajte nas za konsultacije pri dizajnu vaših interijera.

Projekat Kuća Hukića

No.1

IDEJNI I IZVEDBENI PROJEKAT

Idejni projekat obuhvata kreativno planiranje i vizualizaciju prostora prema zahtjevima klijenta. Uključuje: Tlocrt postojećeg stanja, 2 ili 3 varijante idejnog tlocrtnog rješenja, izradu moodboarda, 3D vizualizacije, dizajniranje i nacrt namještaja koji se izradjuje po mjeri, odabir podnih i zidnih obloga, namještaja, rasvjetnih tijela i dekoracija. Idejni projekat je odličan temelj za daljnju detaljniju razradu i realizaciju projekta. Izvedbeni projekat uključuje potpunu razradu idejnog rješenja. Detaljni projekat za izvedbu predviđenih i potrebnih radova, izrada stolarskih shema za izradu pojedinih komada namještaja, izrada troškovnika i saradnja sa izvođačima radova.

No.2

VIRTUELNI DIZAJN

Virtuelni dizajn je inovativna usluga koja bez obzira na lokaciju i budžet Vam može pomoći u stvaranju personalizovanog prostora, bez potrebe za fizičkim sastancima ili posjetama. Nakon što pošaljete svoj upit na office@lejloou.ba naš proces započinje gdje ćemo nakon što ustanovimo vaše potrebe krenuti u zajednički proces rada. Ova usluga smanjuje rizik od nepotrebnih troškova i nezadovoljstva jer klijent uz smjernice dizajnera stvara prostor koji odražava njegov stil i osobenost.

Primjer 3D Rendera projekta

Kontaktirajte nas za konsultacije pri dizajnu vaših interijera.

No.3

KONSULTACIJE PRI DIZAJNU INTERIJERA

Uređenje interijera može biti izazovno i zahtijeva pažljivo planiranje od početne ideje do konačne realizacije prostora.
Konsultacije podrazumijevaju smjernice i prijedloge rješenja kako bi prostor bio praktičan ali i estetski unaprijeđen sa novim rasporedom namještaja, bojama zidova, izborom tapeta i osvjetljenja. Konsultacije se mogu vršiti na objektu ili putem maila, telefona, online.